Ontdek onze prachtige feestzaal op het domein van Fontaine de la lys.

Onze ruime feestzaal is uiterst geschikt voor verschillende feestgelegenheden waaronder huwelijksfeesten, doopfeesten, communiefeesten,  seniorennamiddagen, personeelsfeesten …

Ruim 150 genodigden kunnen in onze zaal vertoeven en een prachtig feest beleven. Bij mooi weer kan u gebruik maken van ons prachtig terras. Indien het toch wat minder goed weer is voorziet onze huistraiteur leuke partytenten zodat u toch even kan genieten van de buitenlucht.

Onze feestzaal is tot in de puntjes afgewerkt en geniet van alle mogelijke luxe: vestiaire, grote bar, groot buitenterras, aangepaste akoestiek, grote parking voor uw genodigden en vlotte bereikbaarheid, mogelijkheid tot het huren van 7slaapkamers boven de feestzaal.

Aarzel niet om even langs te komen en onze feestzaal te ontdekken. Nog een rondleiding en een leuke babbel zijn we overtuigd dat u graag uw feest bij ons zal boeken.

RESERVERINGEN
0032 478 56 61 04
info@gitefontainedelalys.be
josysoub@hotmail.com

Overnachten na uw feest?

Een groot feest gepland in onze feestzaal? Komen uw genodigden soms van heel ver? Dan hebben we voor u alvast de gepaste oplossing. Naast onze 3 grote Gites bieden we ook boven de feestzaal 7 extra slaapkamers aan.

U kan er voor kiezen om samen met uw boeking van de feestzaal ook enkele kamers te huren. Zo hoef je na uw prachtig feest niet direct af te zakken naar huis. Vanuit de feestzaal vertrekt u via de trap naar het verdiep waar u 7 vernieuwde, up-to-date, slaapkamers met douche en toilet kan terugvinden.

U hebt nog meer gasten die graag zouden overnachten? Dan kan u ook nog onze Gites bijhuren. Deze liggen naast de feestzaal op het binnenplein van onze vierkant hoeve. Onze gites kunnen nogmaals 22 personen te slaapleggen en zijn voorzien van alle comfort.

Enkele pluspunten van onze feestzaal

  • Grote parking voorzien voor alle genodigden
  • Mogelijkheid tot het bijboeken van verscheidene slaapkamers en gites
  • Vaste huistraiteur met bediening
  • Volledig vernieuwde setting
  • Groots buitenterras direct bereikbaar vanuit feestzaal
  • Zeer rustige setting, weg van drukke grote wegen
  • Prachtige locatie met zicht op Heuvelland en Armentieres

Contacteer ons / Reservatie